Ajax riasztó

Megbízható védelem és elegáns kivitelezés - Az Ajax vezeték nélküli riasztórendszer


Az Ajax Systems 2011-es indulása óta nemzetközi vállalattá nőtte ki magát és már több mint 100 országban biztosítja az objektumok kompromisszumok nélküli védelmét. A riasztórendszerek általában összetettek és bonyolultak, az Ajax riasztó ezzel ellentétben egyszerű, kényelmes és felhasználóbarát. A vásárlók vizuális igényeit felmérve a formaterv óriási mértékben megkülönbözteti versenytársaitól. A riasztórendszerek kiépítése szakértelmet, időt és sok munkát is igényel, ami az Ajax esetében nem feltétlenül igaz. A terméket úgy alkották meg, hogy rádiós technológiájának köszönhetően fúrás, vésés, vagy kábelezés nélkül egy vezetékes riasztórendszer telepítési idejének töredéke alatt kiépíthető legyen.

A riasztórendszer legfontosabb tulajdonsága - Megbízhatóság

  • áramszünet esetén a beépített akkumulátorról az Ajax rendszer üzemel akár 15 órán keresztül;
  • a rendszert saját fejlesztésű Malevich OS védi a rosszindulatú szoftverek, vírusok támadásai ellen;
  • az ethernet hálózatvesztése esetén mobilinterneten keresztül tartja a kapcsolatot;
  • jelzavarás esetén frekvenciát vált;
  • azonnali értesítés, riasztás lép életbe, ha egy eszköz nem kommunikál a HUB-bal.

Lehetünk bárhol a világban, az Ajax azonnal értesít és figyelmeztet minket, saját applikációján keresztül pedig bárhonnan könnyedén felügyelhetjük és vezérelhetjük otthoni rendszerünket. Emellett pedig rendkívül könnyen csatlakoztatható a maximális biztonság érdekében elengedhetetlen távfelügyeleti védelemre.

Az Ajax rendszer eszközei


Mozgásérzékelő - MotionProtect és MotionProtect Plus
Az Ajax termékcsalád egyik legkedveltebb eszköze a vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő, vagyis a MotionProtect. A behatolás legapróbb jelzéseit is észleli, de képes kiszűrni a kisállatok mozgását, vagy a légkondicionáló és hősugárzó által keltett légmozgást is, ezáltal elkerülve a téves riasztásokat. Az Ajax legújabb mozgásérzékelője a MotionProtect Plus, ami egy beépített mikrohullámú érzékelővel még nagyobb biztonságot nyújt az indokolatlan riasztások ellen, kifejezetten ajánlani szoktuk kandallóval rendelkező szobák védelmére.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.