Ajax riasztó

Vezeték nélküli okos biztonsági rendszer - Ismerje meg az Ajax termékcsaládot


Az Ajax Systems a legnagyobb európai gyártó a professzionális biztonsági rendszerek területén, melyet Alekszandr Konotopszkij alapított 2011-ben. A vállalat székhelye az ukrajnai Kijevben található. Az Ajax termékeit több mint 130 országban forgalmazzák a vagyonvédelmi cégek és 1,5 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei

 • A piacon található leggyorsabban, fúrás, koszolás és vezetékezés nélkül telepíthető riasztó rendszer. Beüzemelése és telepítése a szakemberek számára lényegesen gyorsabban kivitelezhető, mint egy hasonló eszközökből álló vezetékes rendszer esetében, így a telepítés munkadíja is olcsóbb.
 • Az ingyenes Ajax Security Systems applikáció segítségével a riasztó IOS és Android rendszeren keresztül is könnyedén kezelhető és konfigurálható.
 • Vezeték nélküli technológiájának köszönhetően tulajdonképpen egy hordozható rendszerről beszélünk, amelyet a vezetékes rendszerekkel ellentétben költözés esetén is könnyedén magunkkal tudunk vinni.
 • Egyedülállóan hosszú élettartamú (5-7 éves) akkumulátoros működés. A töltöttségi szintről az eszköz értesítést küld, de az applikációból is bármikor ellenőrizhető az aktuális állapot. Hosszabb áramszünet esetén is teljes a védelem, mert a tartalék akkumulátornak köszönhetően a rendszer bármiféle fennakadás nélkül működik 16 órán keresztül
 • Kettős kommunikációs csatorna használata az értesítések küldésére: mobil- és szélessávú interneten egyaránt kommunikál a rendszer. Probléma esetén az egyik csatornáról az Ajax automatikusan átvált a másikra. A GSM jel összezavarása esetén az Etherneten vagy akár Wi-Fi-n keresztül is tudja küldeni az értesítéseket.
 • Erős szabotázs elleni védelem. Minden Ajax eszköz szabotázsbiztos, tehát rongálás, felnyitás, eltávolítás esetén azonnal riaszt és értesítést küld. A saját fejlesztésű OS Malevich operációs rendszer immunis a vírusokra és belső támadásokra, a Jeweller rádiós kommunikációs technológia pedig többszintes védelemmel van ellátva.
 • Folyamatos monitorozás, mely során a rendszer minden gyanús eseményről azonnali értesítést küld a felhasználónak push üzenet push üzenet formájában.
 • A különböző eszközök segítségével rendkívül könnyen bővíthető a rendszer, amely teljes mértékben személyre szabható és számtalan kiegészítővel nyújt lehetőséget az egyéni igényeknek megfelelő programozásra.
 • Az Ajax riasztó tökéletes alapot biztosít a távfelügyeleti szolgáltatáshoz, hiszen megbízhatósága nagyon fontos a megfelelő jelzésátvitel érdekében. A rendszer által megkapott információk alapján a kivonuló járőrök pontosan tudják, hogy a védett objektum mely zónájában, milyen veszélyhelyzet alakult ki.
 • Az Ajax rendszer mozgásérzékelői kisállat védelemmel vannak ellátva, aminek köszönhetően házi kedvencünk megléte mellett sem kell a folyamatos téves riasztásoktól tartanunk.
 • A rendszerhez tartozó eszközök kivétel nélkül igényelhetőek fekete és fehér színben is, így minden háztartáshoz illeszkednek az Ajax kifejezetten szép és modern termékei.
 • Az Ajax termékek a legszigorúbb biztonsági és tűzvédelmi tanúsítványokkal rendelkeznek (Grade II, MABISZ).

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei

Kiegészítők, érzékelők, okos otthon megoldások

A riasztó központhoz számos eszköz csatlakoztatható. Lehetőség van érzékelők társítására, például:
 • Mozgásérzékelő, amely jelez, ha a védett területen mozgás történik. Bel- és kültéri kivitelben egyaránt elérhető, emellett kamerával ellátott eszközt is igénybe vehetünk.
 • A nyílászárók védelméről nyitásérzékelők gondoskodnak, melyeket kiegészíthetünk akár dőlés-, rezgés- és üvegtörés érzékelővel is.
 • A teljeskörű védelemhez elérhető a beázások és csőtörések ellen védő folyadék érzékelő, valamint a tűzesetek detektálására fejlesztett füst-, hő- és CO érzékelő.
 • Az Ajax kínálatában megtalálhatóak okos otthon funkciókat támogató kiegészítők is, mint az okos dugaszolóaljzat, beépíthető kapcsoló és a vezeték nélküli relé modul, ami lehetővé teszi kapuk, elektromos zárak és garázsok vezérlését.

Szeretnék érdeklődni az Ajax riasztó rendszerről!

A tavfelugyelet.hu munkatársai várják megkeresését a +36 30 554 8790-es telefonszámon és az info@tavfelugyelet.hu e-mail címen, vagy kattintson és kérje ingyenes ajánlatunkat.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2023 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.