Járőrszolgálat

Járőrbázisok az Ön otthona közelében - Tekintse meg aktuális akciónkat és találjuk meg közösen az Ön igényeire szabott védelmi koncepciót!

Szerződésben garantáljuk a lehető leggyorsabb kivonulási időt!

Mi a különbség a kivonuló szolgálat és a járőrszolgálat között?

A járőrszolgálat egy gyűjtőfogalom. A járőrszolgálatok általában folyamatosan ismétlődő, rendszeres időszakonként végzett ellenőrző utak, melyek történhetnek gyalog vagy gépjárművel, lehetnek objektumon belül vagy objektumon kívül, de akár előírt útvonalon is.

A távfelügyeleti kivonuló szolgálat ennek egy speciális változata, mely során a diszpécser utasítására a riasztók jelzéseinek ellenőrzésére történik az intézkedés. A távfelügyeleti kivonulás távfelügyeleti tevékenységhez kötött szolgáltatás. Legfontosabb jellemzője a kivonulási szintidő, mely a riasztás beérkezésétől a szolgálati helyszínre érkezéséig eltelt időt jelenti. Ez a szolgáltatás a távfelügyeleti csomag részeként igénybe vehető havidíjas készenléti lehetőség.

Távfelügyeletenként a havi készenléti díj magába foglalhatja néhány kivonulás költségét is. Azokat a kivonulásokat, amelyeknek nem valós veszélyhelyzet a kiváltó oka, indokolatlan kivonulásnak nevezzük és ezek jellemzően díjkötelesek. Szinte minden cégnél fizetni kell az indokolatlan pánik jelzésre történő helyszíni kiérkezésért, ugyanakkor a hibás jelzés azonnali lemondása esetén elkerülhetjük a téves kivonulás bekövetkeztét.

Létezik olyan távfelügyeleti kivonulási forma is, amely nem riasztáshoz kötött, ezt nevezzük időszakos járőrözésnek. Ez egy ütemezett, véletlenszerű időpontokban történő, preventív célú vonulás. Helyszíni intézkedési protokollja megegyezik a riasztás jelzésre történő kivonulással, de igényelhető hozzá egyedi kiegészítésként postaláda ürítés, kutya etetés, egyéni kérések szerinti tevékenység is.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a kivonuló szolgálat?

Kivonulás: A diszpécser utasítására megkezdődik a kivonulás a riasztás helyszínére. Az első 2 percben megfelelő azonosítás után, jelszó használatával a riasztás lemondható, mely alól kivételt képeznek a pánik jelzések (ezek jellegükből fakadóan nem lemondható jelzéseknek számítanak, elkerülve az esetleges kényszerítés gyanúját). A kivonulási szintidőt szerződésben garantálja a szolgáltató. Ahhoz, hogy a kivonulási szintidő szélsőséges időjárási viszonyok között is teljesíthető legyen, érdemes olyan szolgáltatót választani, amely négy kerék meghajtású terepjárókkal vonul ki a helyszínre.

Helyszíni biztosítás: Kiérkezéskor a kivonuló járőrök átvizsgálják az objektumot, ellenőrzik a nyílászárók épségét, megakadályozzák a további károkozást, visszatartják a helyszínen talált elkövetőt a hatóságok megérkezéséig. A krízishelyzetben tehát nyugodt, magabiztos, rutinos vagyonvédelmi szakemberek állnak Ön mellett.

Dokumentál: A kiérkező járőrök a helyszíni tapasztalatokról tájékoztatják a diszpécsert és kitöltik a kivonulási jegyzőkönyvet, melynek egy példányát ott hagyják az ügyfélnél. Az autókba épített GPS alapján követhető az autók mozgása – ezáltal protokoll alapján biztosítva van, hogy az Önhöz legközelebb eső egység reagál. A fontosabb információk, történések dokumentálását kollégáink már a riasztás felvételétől elkezdik, tervezett és eseti kivonulás során egyaránt, ezzel is segítve a későbbi hivatalos eljárást.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.