Járőrszolgálat

Járőrbázisok az Ön otthona közelében. Ellenőrizze ajánlatainkat és mi kiválasszuk Önnek a legkedvezőbbet! Garantáljuk a lehető leggyorsabb kivonulási időt!

Mi a különbség a vonulószolgálat és a járőrszolgálat között?

Ha járőrszolgálatra gondolunk először két foglamat kell elkülönítenünk. A járőrszolgálatot és a vonulószolgálatot, mint önálló szolgáltatásotípusokat.

A vonulószolgálat tujaldonképpen egy széleskörű szolgáltatáscsomag, melynek igénybevétele eseti, a szolgáltatás a távfelügyelethez hasonlóan havidíjas, megrendelésével rendelkezésre állást veszünk illetve szolgáltatótól függően általában egy-két vonulást is. Természetesen szükség esetén ezen felül is jogosultak vagyunk az igénybevételére, de ez esetben már külön díjazás ellenében. Általánosságban igaz, hogy a vonulószolgálat igénybevétele mindig valamilyen téves vagy valós riasztásjelzésen alapul.

A járőrszolgálat feladatkörébe beletartozhatnak a vonulószolgálat során szükséges tevékenységekek elvégzése is, de itt tulajdonképpen egy ütemezett preventív célú ellenőrzésről van szó. Ez azt jelenti, hogy riasztástól függetlenül egy vagy több adott napszakban/időben a védett objektum ellenőrzése megtörténik.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a vonuló/járőrszolgálat?

Kivonul, azaz riasztás esetén pár percen belül a helyszínen van. A vonulási idő pedig garantált. Ezt a megfelelő korszerű a feladatra leginkább alkalmas, extrém igénybevételre tervezett négykerékmeghajtású terepjárókból álló járműpark és jólképzett és elhivatott sofőrök valamint a modern navigációs technológiák biztosítják.

Biztosítja a helyszínt. A kiérkezéskor ellenőrzik az objektumot szükség esetén intézkednek és segítik a veszélyhelyzet és a károk elhárítását a hatóság megérkezéséig. Tehát a krízishelyzetben nyugodt, magabiztos, rutinos szakemberek állnak Ön mellett.

Dokumentál. Kollégáink minden intézkedése automatikusan és kézi úton is napolózásra kerül. Az autókba épített GPS alapján követhető az autók mozgása – így egyúttal biztosítva, hogy az Önhöz legközelebb eső egység reagál. Mind tervezett mind pedig eseti kinonulás esetén a fontosabb információk, történések dokumentálását kollégáink már a riasztás felvételétől elkezdik, segítve a későbbi esetleges eljárást is.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.