Távgondoskodás (Segélyhívó)

A Távgondoskodás az időseknek, betegeknek kifejlesztett speciális szolgáltatás, mely a Segélyhívóból és az azt figyelő Távfelügyeletből áll.

  • Segélyhívóval a használója jelzést tud küldeni vészhelyzet esetén.
  • Távfelügyeleti központban figyelik a jelzéseket és segítséget küldenek a helyszínre.

Az easyAID segélyhívó készülék használatával biztonságban tudhatja hozzátartozóit. Egy hirtelen bekövetkező súlyos vészhelyzetben (pl. rosszullét, baleset vagy betörés) a legtöbb esetben már nincs lehetőség telefonálásra, pedig krízishelyzetben az ember élete is múlhat azon, hogy időben érkezik-e a segítség. Az easyAID segélyhívó készülék pánikgombjának egyszerű megnyomásával gyors segítségre számíthat.

Hagyományos segélyhívók

Helyhez kötött - A telefonvonallal működő segélyhívó készülékek helyhez kötöttek, működésük a telefonvonal hibájával egyszerűen blokkolható.
Nincs vissajelzés - A telefonkapcsolat vagy a készülék hibájáról nem kapunk azonnali visszajelzést, ezért egy kapcsolati vagy készülékhiba esetén bekövetkező váratlan vészhelyzet tragédiához is vezethet.
Többlet költség - A vezetékes telefonvonal használati korlátokat, előfizetése többletköltséget jelent a felhasználónak.

EasyAID segélyhívó előnyei

Az easyAID segélyhívó készülék az egész ország területén lefedettséget biztosító mobilhálózaton működik így nem csak a lakásban, hanem azt elhagyva az ország bármely pontján gondoskodik az Ön biztonságáról.

Az üzemeltetéshez nincs szükség vezetékes telefonvonalra így az nem okoz többletköltséget. A készülék hordozható, a lakás bármely helyiségében elhelyezhető ahol a térerő biztosított. Elutazás vagy elköltözés esetén csak a címváltozás bejelentésére van szükség.

A készülékbe beépített kihangosító rendszer a csökkent hallóképességű betegek számára is könnyű használatot biztosít. Nagy érzékenységű mikrofon lehetővé teszi a gondozott számára, hogy akár 4-5 méter távolságból is beszélgetést folytathasson szeretteivel vagy a diszpécserrel anélkül, hogy a készülékhez kellene fáradnia.

A hívás egyetlen gomb megnyomásával indul. A bejövő hívások fogadásához sincs szükség a gondozott közreműködésére. A beállított számú kicsengetést követően a hívó fél automatikusan bekapcsolódik és a beszélgetés azonnal megkezdődhet. A gondozott megnyugtatása érdekében a segélyhívó eszköz interaktívan működik. A gondozott által kezdeményezett műveletek végrehajtását a készülék beszédhangon csatolja vissza, erősíti meg. A gondozottnak így nem lehetnek kétségei afelől, hogy sikeres volt-e a segítségkérés.

Az ápolói nyugta funkció az Ön nyugalmát szolgálja. Alkalmazásával telefonján követheti nyomon, hogy az Ön által megbízott gondozó a segélyhívást követően mennyi időn belül jelent meg hozzátartozójánál a szükséges ellátás megkezdéséhez.

Segélyhívó távfelügyeleti szolgáltatással


A szolgáltatatás keretében a vész- és állapotjelzéseket 24 órás készenléti diszpécserközpont fogadja. Segélyhívás esetén, a diszpécser monitorján megjelennek az ügyfél adatai és a sorrendben elvégzendő intézkedések. A segítségnyújtást speciálisan képzett szakemberek azonnal megkezdik. Sürgős beavatkozást igénylő események bekövetkeztekor értesítik a gondozott szakápolóját valamint a szolgáltatási szerződésben megjelölt közvetlen hozzátartozókat.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.