Jármű távfelügyelet

A gépjárműtávfelügyelet lényege, hogy a járműbe szerelt riasztórendszer jelzéseit a nap 24 órájában figyeli a távfelügyelet diszpécserközpontja és azoknak megfelelően cselekszik. Lopás gyanújának esetén azonnal értesítésítik az előre megadott szeméyeket és járőrök sietnek a helyszínre, szükség esetén, pedig a hatóságok bevonására is sor kerül.

A szolgáltatás különböző változatai léteznek, bizonyos esetben lehetőség van a motor távoli leállítására is, ezzel megakadályozva a lopást.

A gépjárműtávfelügyeletnek köszönhetően a tulajdonos azonnal tudomást szerez, ha gyanús tevékenységet észlel a riasztórendszer. A beépített nyomkövető segítségével ellenőrizheti járműve helyzetét és nyomonkövetheti.

A lopott jármű azonnal felkerül a körözési listára.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.