Videótávfelügyelet

Állandó 24 órás védelem. Magas fokú biztonság. Ellenőrizze ingatlanát, bárhol jár. A videotávfelügyeletnek köszönhetően soha nem lesznek őrizetlenül értékei.

Otthonunk lehető legteljeskörűbb védelme alapvető igény. Távfelügyeleti szolgáltatóként a kezdetektől arra törekszünk, hogy a védett objektumról minél több, átfogóbb és részletesebb információt tudjunk nyújtani ügyfeleiknek. A hagyományos riasztórendszerek valamint az átjelzés kezdetekben magas költsége a lakossági előfizetők számára csakis a legfontosabb információk átvitelét tette lehetővé.

A riasztóközpontok riasztás esetén egy kódsor formájában továbbítják a távfelügyeleti központ számára mely ügyféltől és mely érzékelőről jött a riasztás. Ennél többet azonban a techológia szabta gátak miatt nem tudnak, így riasztás esetén a vonulószolgálat helyszínre érkeztéig csak korlátozott mennyiségű áll a távfelügyeleti szolgáltató diszpécsereinek rendelkezésére arról, mi is váltotta ki azt. A kommunikációs technológia mára lehetővé tette, hogy mindenki számára megfizethető áron elérhető a szélessávú internetkapcsolat, így nagy mennyiségű információ továbbítható alacsony és forgalomtól független költségen.

A videókamerás rendszerek fejlődése is hasonló utat járt be. Míg néhány évtizeddel ezelőtt egy videokamera még sokak számára megfizethetetlen műszaki cikknek számított, mára már szinte minden mobiltelefon képes jó minőségű videokép rögzítésére, tárolására és lejátszására, sőt a mobil szélessávnak köszönhetően a továbbítására is. A lakossági felhasználásra tervezett megfigyelőkamerák választéka nagyon széles, minden területre taláható az alkalmazási körülményekhez alkalmazkodó jó minőségű kép rögzítésére szolgáló eszköz.

Megfelelő videokamerás megfigyelőrendszer telepítésével lehetőség nyílik arra, hogy Ön, vagy a távfelügyeleti központ munkatársai csatlakozzanak a lakásban kiépített hálózathoz, és a kiválasztott kamerák képén keresztül ellenőrizzék a területet. Riasztás esetén így megbizonyosodhatnak annak valódiságáról, illetve segíthetik a vonulószolgálat munkáját a képeken kereszül kapott információkkal.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.