Megfigyelő kamera


Kamerás megfigyelőrendszer

A kamerás megfigyelőrendszer segítségével lehetővé válik egy terület vagy területcsoport helyi vagy távoli, valós idejű megfigyelése és az események rözgítése. Mindemellett a modern kamerák számos olyan szolgáltatást nyújtanak, mely segítségével a képek továbbítása mellett a rendszer a riasztóval összekapcsolva komplex vagyonvédelmi eszközként használhatjuk.

A zárt láncú video megfigyelőrendszerekről pár szóban

Bár a kamerás rendszerek a köztudatban a vagyonvédelmi rendszerek részeként élnek, valójában az esetek túlnyomó többségében teljesen önállóan működnek. Csak nagyon kevés riasztóközpont képes video jel fogadására és feldolgozására, tehát ha a mozgás észlelélésn kívül arra is kíváncsiak vagyunk ki, vagy mi mozgott szükséges a képi információ feldolgozása is.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.