Hatóságok értesítése


Rendőrség

Riasztásjelzés esetén a rendőrség értesítése közvetlen rendőrségre bekötött riasztóval ma már nem lehetséges. A közvetlen rendőrség átjelzésnek számos előnye mellett hátránya volt, hogy a riasztás esetén az épp folyamatban lévő intézkedések közé került be fontossági sorrendben. Így előfordulhatott, hogy a jelzés után 20-30 perc elteltével tudtak csak kiértni a helyszínre.

Nálunk a diszpécserek értékelik a riasztást és csakis szükség esetén értesítik a rendőrséget. (pl.: pánikgomb használata esetén) Így a rendőrségre már mint rangsorolt, elsődleges prioritású esemény érkezik. Fontos, hogy a rendőrségnek sem lehetősége, sem feladata kiváltani a járőrszolgálatot.

Tűzoltóság

Tűzjelzés esetén kollégánk azonnal értesíti a területileg illetékes tűzoltóság diszpécserét. Automatikus tűzjelzőrendszer esetén lehetőség van a közvetlen tűzoltósági átjelzés használatára is. (link: tűzjelző távfelügyelet)

Mentők

Orvosi segélykérés esetén kollégánk azonnal értesíti a területileg illetékes mentőszolgálat diszpécserét.

Mi történik, ha téves riasztásra jön ki a rendőr, tűzoltó vagy mentő?

Ez településenként eltérő lehet, ezért ha tanácsadást kér tőlünk és megadja, hogy melyik településre szeretne távfelügyelet, akkor pontos információt tudunk Önnek adni.

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.