Távfelügyeleti központ


A távfelügyeleti központba futnak be az országszerte telepített riasztóközpontok jelzései. A kommunikáció teljesen automatizált, a központban telepített speciális berendezések értelmezik a beérkezett jelzéseket, tárolják őket és szükség esetén az ott 24 órás felügyeletet teljesítő diszpécserek felé jeleznek.

A diszpécserek a gépek által gyűjtött adatokat jól strukturáltan látják. A rendszereket úgy alakítják ki, hogy a reakcióidő és a szükséges beavatkozás ellvégzése a lehető legrövidebb legyen, így a beérkezett jelzéstől a konkrét, akár helyszíni intézkedésig csak maximum néhány perc telik el.

A távfelügyeleti központok számos egyéb szolgáltatással állnak rendelkezésre, a diszpécserektől akkor is információt kaphat házáról, lakásáról, ha nem történt riasztás, csupán biztos szeretne lenni abban, távozáskor nem felejtette el élesíteni a riasztórendszert.

Mikor és miről küldenek értesítést?

A távfelügyleti központ munkatársai minden olyan jelzés beérkezése esetén hívják Önt melyről előzetesen Ön értesítést kért. (link: telefonos értesítés)

Mikor és hogyan tudom elérni a diszpécsert?

Kollégáink az év minden napján 24 órában telefonon állnak az Ön rendelelkezésére.

Hol található a diszpécserközpont?

A diszpécser szogálat központja Budapesten, működésbiztonsgái szempontból az országban a legelőnyösebb helyen található. Miért? A jelzésfogadás különböző útakon történik. (link: átjelzések) Az átviteli csatornák hibája miatti üzemzavar esélye itt a legkisebb.

Kik a diszpécserek?

Mivel a diszpécsrek munkájuk során bizalmas információkat tartalmazó adatokkal dolgoznak, minden szempontból szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Mindenek előtt elvárás a rendezett anyagi és erkölcsi háttér, a munka iránti elhivatottság, kötelességtudat valamint a cég iránti feltétlen lojalitás. A diszpécser központban mindig legalább két kollégánk teljesít szolgálatot, így garantálva a maximális megbízhatóságot.

Mit csinál pontosan a diszpécser?

  • A diszpécser feladatai közé tartoznak többek között:
  • a beérkező jelzések figyelése. Ez a tényleges riasztásjelzéseken túl kiterjed a zárás- és nyitásjezések ellenőrzésére, és más ún. technikai jelzések ellenőrzésére
  • szükség esetén utasítja a járőröket a cím szerinti kivonulásra, információkkal látja el őket az aktuális, időben legrövidebb megközelítési útról, figyelemmel kíséri mozgásukat, szükség esetén irányítja őket.
  • ellenőrzi és dokumentálja a kiérkezés tényét, idejét
  • szükség esetén értesíti Önt, az Ön által megadott személyeket illetve a hatóságokat
  • támogatja a havi jelentések összeállítását (pl.: zárás-nyitás jelentés)
Bővebb információkért kérjen tőlünk INGYENES tanácsadást!

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.