Távfelügyeleti központ


A távfelügyeleti központba futnak be az országszerte telepített riasztóközpontok jelzései. A kommunikáció teljesen automatizált, a központban telepített speciális berendezések értelmezik a beérkezett jelzéseket, tárolják őket és szükség esetén az ott 24 órás felügyeletet teljesítő diszpécserek felé jeleznek.

A diszpécserek a gépek által gyűjtött adatokat jól strukturáltan látják. A rendszereket úgy alakítják ki, hogy a reakcióidő és a szükséges beavatkozás ellvégzése a lehető legrövidebb legyen, így a beérkezett jelzéstől a konkrét, akár helyszíni intézkedésig csak maximum néhány perc telik el.

A távfelügyeleti központok számos egyéb szolgáltatással állnak rendelkezésre, a diszpécserektől akkor is információt kaphat házáról, lakásáról, ha nem történt riasztás, csupán biztos szeretne lenni abban, távozáskor nem felejtette el élesíteni a riasztórendszert.

Mikor és miről küldenek értesítést?

A távfelügyleti központ munkatársai minden olyan jelzés beérkezése esetén hívják Önt melyről előzetesen Ön értesítést kért. (link: telefonos értesítés)

Mikor és hogyan tudom elérni a diszpécsert?

Kollégáink az év minden napján 24 órában telefonon állnak az Ön rendelelkezésére.

Hol található a diszpécserközpont?

A diszpécser szogálat központja Budapesten, működésbiztonsgái szempontból az országban a legelőnyösebb helyen található. Miért? A jelzésfogadás különböző útakon történik. (link: átjelzések) Az átviteli csatornák hibája miatti üzemzavar esélye itt a legkisebb.

Kik a diszpécserek?

Mivel a diszpécsrek munkájuk során bizalmas információkat tartalmazó adatokkal dolgoznak, minden szempontból szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Mindenek előtt elvárás a rendezett anyagi és erkölcsi háttér, a munka iránti elhivatottság, kötelességtudat valamint a cég iránti feltétlen lojalitás. A diszpécser központban mindig legalább két kollégánk teljesít szolgálatot, így garantálva a maximális megbízhatóságot.

Mit csinál pontosan a diszpécser?

  • A diszpécser feladatai közé tartoznak többek között:
  • a beérkező jelzések figyelése. Ez a tényleges riasztásjelzéseken túl kiterjed a zárás- és nyitásjezések ellenőrzésére, és más ún. technikai jelzések ellenőrzésére
  • szükség esetén utasítja a járőröket a cím szerinti kivonulásra, információkkal látja el őket az aktuális, időben legrövidebb megközelítési útról, figyelemmel kíséri mozgásukat, szükség esetén irányítja őket.
  • ellenőrzi és dokumentálja a kiérkezés tényét, idejét
  • szükség esetén értesíti Önt, az Ön által megadott személyeket illetve a hatóságokat
  • támogatja a havi jelentések összeállítását (pl.: zárás-nyitás jelentés)

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.

Minden ami távfelügyelet

Teljeskörű biztonsági szolgáltatások országosan!

Legyen bárhol otthona vagy ingatlana, mi segítünk kiválasztani Önnek a legjobb ajánlatot, szakértelem versenyképes áron, garanciákkal

3 évtized szakértelme egy oldalon.

Hétfőtől péntekig: 0800 - 1700
Szombat, vasárnap: 0800 - 1200


© 1990 - 2022 Minden jog fenntartva!
Aktuális
Aktuális
lightbulb
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.